Strauss Water Global

Keitä olemme

Olemme maailman johtavia yrityksiä vedenpuhdistuksessa. Toimimme 18 eri maassa ja työntekijöitä meillä on yli 14 000. Me Straussilla teemme innovatiivisesti ja intohimoisesti töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia mahdollisimman hyvää ja puhdasta vettä - helpolla ja ekologisella tavalla.

Mitä tarjoamme

Olemme kehittäneet täydellisen ratkaisun, jolla voit nauttia ekologisella tavalla rajattomasti puhdasta vettä omasta keittiöstäsi. Strauss VesiBaari on helppokäyttöinen ja tyylikäs laite, josta voit valita yhdellä napinpainalluksella kylmää, kiehuvan kuumaa tai hiilihapollista vettä. Suodatinosa puhdistaa vedestä kaikki epäpuhtaudet, mutta säilyttää kaikki tarvittavat mineraalit ja suolat.

Tietoa meistä

Yritys

Veden laatu on meille tärkeää. Toimitamme vedenpuhdistuksen kokonaisratkaisuja. Laitteiden myynnin lisäksi asiantunteva henkilökuntamme on aina tukenasi.

Missio

Olemme omistautuneet luomaan ratkaisuja, joilla tuotetaan ja varmistetaan korkea veden laatu, ekologisesti kestävällä tavalla.

Visio

Kasvamme luottoyhteistyökumppaniksenne vedenpuhdistuksessa ja laadukkaan, puhtaan juomaveden saannin varmistamisessa.

Arvot

Sitoudumme toimimaan

> Asiakaslähtöisesti ja avoimesti

> Ihmisarvoja kunnioittaen

> Ekologisesti


Usein kysyttyä

Yleisiä käyttöön liittyviä kysymyksiä


Energiansäästötila varmistaa sen, että VesiBaarit ovat energiatehokkaita. Jos otat tämän toiminnon käyttöön, kuuman veden säilytyslämpötila laskee.

Kun energiansäästötoiminto on aktivoitu, kuuman veden lämpötila laskee 60°C asteeseen normaalista 92 – 96°C lämpötilasta, jos automaattia ei ole vähään aikaan käytetty. Automaattiin voidaan säätää kaksi herätys aikaa varmistamaan, että vesi on kiehuvan kuumaa juuri silloin kun tarvitsee.

Tästä linkistä näet tarkemmin laitteen energiankulutuksen ja säästön >> (PDF)

Lain puitteissa sille ei ole estettä. Suosittelemme kuitenkin, että asennuksen suorittaa koulutuksen saanut asentaja. Tämä varmistaa laadukkaan asennuksen.

Asennus suositellaan tehtäväksi LVI-alan ammattilaisen toimesta. Pääkaupunkiseudulla omat asentajamme tekevät työn nopeasti ja laadukkaasti. VesiBaari asennetaan helposti kytkemällä laite 8 mm joustavalla putkella vesijohtoverkkoon. Johto kulkee pienen reiän kautta keittiötasolle ja kiinnitetään laitteeseen.

VesiBaari pyritään asettamaan kahden metrin säteellä pistorasiasta ja vesipisteen läheisyyteen. Laite on kuitenkin mahdollista asentaa myös kauemmas vesipisteestä. Kysy tästä lisää asiakaspalvelustamme.

Voit! On nopeaa ja helppoa itse vaihtaa suodattimet ja UV-lamput. Me lähetämme vaihto-osien mukana ohjekirjan osien vaihtamiseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää osien vaihtamisesta, soita asiakaspalveluumme, niin neuvomme mielellämme. Lue lisää.

Käytä pehmeää ja kosteaa liinaa puhdistaaksesi automaatin runko ja kuivaa liinaa ohjauspaneelin puhdistukseen. Älä käytä puhdistuksessa voimakkaita puhdistusaineita tai karkeita puhdistusvälineitä. Muista, että VesiBaari on kytketty sähkövirtaan, joten älä koskaan kastele laitteen takaosaa! Kaipaatko lisätietoa? Ota meihin yhteyttä

Laitteen hankinta
Maksuehdot: Pankki-, luottokortti, verkkokaupan eri osamaksu ja maksutavat, yrityksille myös lasku.
Asennus (Pääkaupunkiseudulla): 99 € valmiiseen pesukonehanaliitäntään. + 50 € liitoksen tekeminen
Huolto: Suodattimet 59 €/kappale ja UV-lamppu 73 € + postikulut (Tai vesikulubi)
Takuu: 2 vuotta
Toimitusaika: Varastotilanteen mukaan, yleensä heti

VesiKlubi-jäsenyys
Maksuehto: Luottokorttiveloitus kuukausittain tai laskulla kolmen kuukauden jaksoissa.
Irtisanomisaika: 1kk/meneillään oleva laskutusjakso.
Asennus (Pääkaupunkiseudulla): 99 € valmiiseen pesukonehanaliitäntään. + 50 € liitoksen tekeminen
Huolto: Vaihdettavat suodattimet ja UV-lamppu sisältyvät hintaan, asiakkaalle postitettuna.
Takuu: Täystakuu koko palvelusopimuksen ajan
Toimitusaika: Heti
Hinta: 12,90 (alv 24%)