Miksi Strauss VesiBaari?

 

 Veden juominen edistää hyvinvointia

Veden juomiselle on useita hyviä syitä: se virkistää, edesauttaa aivojen toimintaa,
ylläpitää energiatasoamme, hoitaa ihoamme ja säätelee kehon lämpötilaa.
Vesi auttaa myös ruoansulatuksessa ja edistää aineenvaihduntaamme.
Juomamme vesi kuljettaa ravintoaineita ja poistaa kuona-aineita kehostamme.
Vesi auttaa kehoamme pysymään terveenä ja tuo hyvän olon.

 

 Miten?

Vettä on hyödyllistä juoda päivän aikana säännöllisesti. Moderni ja tyylikäs VesiBaari innostaa ja houkuttaa nauttimaan vettä. Se on helppokäyttöinen, turvallinen sekä ekologinen. Helposti ja nopeasti saatavilla oleva puhtaan raikas vesi myös tutkitusti lisää vedenjuontia. Puhtaan juomaveden ilman epäpuhtauksia varmistat helposti VesiBaarin taiyksinkertaisemman vedenpuhdistimen avulla.

Strauss VesiBaarit tarjoavat puhtaan veden tarvittaessa myös kiehuvan kuumana tai hiilihapotettuna.

 Mitä vettä?

Tavallisen hanaveden laatu voi vaihdella paljon. Strauss VesiBaarit ja vedenpuhdistajat puhdistavat epäpuhtaudet, hajut ja maut juomavedestämme, mutta jättävät kaikki tarvittavat ja tärkeät mineraalit ja suolat veteen. Saat näin aina puhdasta vettä ja voit nauttia paremman makuisesta kahvista, teestä ja muista kuumista juomista.

 

 Veden juonti työpaikalla

Puhtaan ja raikkaan veden juominen lisää työtehoa ja parantaa vireystilaa. Erityisesti iltapäivällä on hyvä suosia vettä kahvin sijaan vireyden ja hyvän olon säilyttämiseksi. Nesteytyksen vajaus päivän aikana voi ilmetä esimerkiksi päänsärkynä tai väsymyksenä, sekä uupumuksena kotiin saavuttaessa ja siksi veden säännöllinen nauttiminen on tärkeää.
Strauss VesiBaari on käytännöllinen ja moderni ratkaisu työpaikoille tarjoamaan aina saatavilla olevaa raikasta ja hyvänmakuista vettä.

 

Puhdas vesi ansaitsee laatumerkinnän

Strauss Waterin automaattisilla vedenpuhdistimilla on useita laadun takaavia sertifikaatteja, kuten The Public Health and Safety Company (NSF), Water Quality Association (WQA), Gold-sinetti juomaveden standardeille, englantilainen WRAS Standardi, Euroopan unionin (CE), Palvelun laadun takaava (ISO 9000) ja ROHS ympäristön laadun takaava standardi.

SIKSI SINUN KANNATTAA HANKKIA STRAUSS VESIBAARI TAI VEDENPUHDISTIN