Tuotteen valinta

Valitse Strauss Waterin valikoimasta
sinulle sopivin tuote
  
  
  

Tilaaminen

Suodattimet

Valitse, ostatko itse laitteeseesi suodattimet vai liitytkö VesiKlubin jäseneksi hintaan 12,90 €/kk, jolloin suodattimet lähetetään sinulle postissa automaattisesti 6 kk:n välein.

Asennuspaketti

Valitse kolmesta asennuspaketista: 1) T-haara liitäntä 2) Y-haaroitus olemassa olevaan pesukonehanaliitäntään 3) Asennus seinällä olevaan pesukonehanaliitäntään

Maksutapa

Valitse maksatko kertasummalla vai osamaksulla
Asennus

Asentajat asentavat VesiBaarin valmiiksi käyttöön silloin kun se sinulle sopii. Pääkaupunkiseudulla omat asentajamme hoitavat asennuksen ja muualla Suomessa paikallinen LVI-liike hoitaa asennuksen. Saat tarvittavat puhdistusosat aina ajallaan ja tarjoamme huollon tarvittaessa.

VesiBaari valmiina

VesiBaarin asennus käyttövalmiiksi kestää alle tunnin. Asentajamme auttavat säätämään VesiBaarin asetuksia omien toiveidesi mukaisiksi ja laite on heti valmis käyttöön. Autamme löytämään parhaimman paikan VesiBaarille, tarvittaessa jopa yli 20 metrin päähän vesipisteestä. VesiBaari liitetään vesijohtoon työtasoon tehdyn pienen reiän kautta.

Veden puhdistus


Vedenpuhdistinautomaatissa käytetään aktiivi- hiilisuodatinta, joka poistaa maku-, väri- ja hajuhaitat vedestä.

Vedenpuhdistus ultraviolettivalolla poistaa ja tekee harmittomiksi pieneliöt sekä terveydelle haitalliset bakteerit. UV-lamppu ei vaikuta veden makuun tai hajuun, eikä poista hyödyllisiä mineraaleja vedestä.

Suodatuksen ja UV-puhdistuksen jälkeen vesi on puhdasta ja raikasta, ja siinä on kaikki veden hyvät ominaisuudet jäljellä, kuten magnesium ja kalsium.

Valmis juomavesi!

Saat VesiBaarista aina puhdasta ja hyvälle maistuvaa vettä, jossa on tallella kaikki terveelliset mineraalit sekä otettu huomioon energiapotentiaali, alkalisointi ja ph-arvo. Puhdistettua raikkaan kylmää, kiehuvan kuumaa tai hiilihapollista vettä on näin tarjolla yhden napinpainalluksen päässä.